SFF Новини

25Jan2021
BlackCat_03_sm.jpg

Иранският филм „Черната котка“, турски и унгарски пълнометражни дебюти в Международния конкурс на София Филм Фест

Представяме ви три филма от Международния конкурс за първи и втори филм на 25-ия София Филм Фест - „Черната котка“ („The Black Cat“) е втора пълнометражна творба за иранския режисьор Карим Мохамад-Амини; „Шоуто на Джемил“ („The Cemil Show“) е пълнометражният дебют на турския режисьор Баръш Сархан; първият пълнометражен филм на унгарския режисьор Балаш Краснахоркай е „Разлом“ („Ravine“).

24Jan2021
Raya-na-Dante-1.png

„Рая на Данте“ и „Сбогом, Джони“ с премиера на 25-ия София Филм Фест

Три поколения български актьори пресъздават историята в „Рая на Данте“ (2020), новият филм на режисьора и сценарист Димитър Радев. Още една премиера от новото българско кино ще могат да гледат зрителите на 25-тия София Филм Фест - това е игралният филм на режисьора Константин Буров – „Сбогом, Джони“ (2020).

30Dec2020
FB_sff_SFFu_online21.png

ЕВРОПЕЙСКО КИНО ЗА УЧАЩИ #онлайн

„ЕВРОПЕЙСКО КИНО ЗА УЧАЩИ“ е дискусионна програма на Дома на киното, чийто финал за 2020 година се пренася в онлайн пространството на новата платформа ФИЛМИРА. Ученици и студенти имат възможност да гледат и анализират с филмови експерти ключови творби на европейското и независимото кино, свободно и онлайн, в условията на продължаващи пандемични ограничения за киносалоните.

23Jul2020
Facebook_Event_ONLINE.png

24 СФФ #онлайн - част от най-гледаните фестивални заглавия са на разположение на киноманите до есента!

Адаптирането на 24-тото издание на фестивала с включване на възможност за ОНЛАЙН стрийм предостави шанс на много по-голяма част от публиката в България да се срещне с тези фестивални филми! Ето защо направихме възможно част от близо 90-те заглавия да останат в пространството като своеобразен мост между двете издания на тазгодишния фестивал – СФФ Лято и СФФ Есен. Може да ги откриете на познатия адрес – online.siff.bg!

showing more

Този сайт използва бисквитки. Ако продължите с Вашето посещението в този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за поверителност.

Политика за поверителност