Режисьор - Емре Ердоду
Сценарий - Емре Ердоду
Оператор - Еркан Кючюк
Музика - Уткуджан Сарипинар
В ролите - Азар Ергючлю, Озан Уйгун, Халил Бабюр, Доач Йълдъз, Назли Булум
Продуценти - Емре Ердоду, Еркан Кючюк

Мюзейен е на 20 години и още е в гимназията. Приятелите ѝ Бекир, Ебру, Азерхан, Фердане и Кадир са всичко за нея. Те са различни един от друг, но крият болката и провалите си по един и същи начин – друсат се, бият се, крадат заедно. Споделят всичките си грехове.

Животът на Мюзейен се променя, когато я открива Али – нейният брат, когото никога не е виждала, но от 9-годишна знае за съществуването му. Али пък съвсем скоро е разбрал, че има сестра и че преди 20 години баща му и майката на Мюзейен са имали незаконна връзка, но всичко между тях е приключило със зачеването на сестра му.

Първоначално Мюзейен не приема Али и дори позволява той да бъде пребит и ограбен. Не след дълго обаче тя го допуска в живота си. Приятелите ѝ са хора, които при други обстоятелства Али би отбягвал, но сега, след като се запознават, той започва да живее като тях. В началото отношенията им са обтегнати, но с времето Али впечатлява всички. Сега той има две задачи – да отведе сестра си от това място, за да ѝ предложи по-добър живот и да ѝ докаже, че не е като баща си.

Програма

  • 16.03.2017
    ДОМ НА КИНОТО - 21.00 часа
  • 17.03.2017
    ДОМ НА КИНОТО - 13.30 часа