27
Feb
2019

Билетите за 23-тия София Филм Фест са в продажба от ДНЕС!

Закупуването е възможно на място във всички фестивални кина и онлайн

Днес от 18.30 стартират и фестивалните прожекции в Дома на киното с премиерата на „Чувство за непоносимост“ на Боя Харизанова

От ДНЕС вече ще може да си купите билети на касите на фестивалните кина за филмите във фестивалната програма. 

Предварителните продажби стартират в Билетен център НДК, Дом на киното, Cinema City Mall of Sofia, Cine Grand Park Center Sofia, Кино Арена Делукс Bulgaria Mall, 
Касите на Euro Cinema и Културен център „G8” стартират от 1 март.

Билети ще се продават и преди началото на първите прожекции в Кино „Люмиер”, кино „Одеон”, Френския институт – кино „Славейков” и Културен център на СУ „Св. Климент Охридски” билети ще се продават преди началото на първите прожекции.
Предварително закупуване за прожекции в тези кина може да направите на касите в Билетен център на НДК и касата на Дома на киното.

В кино „Влайкова“ и ОКИ Дом на културата „Искър” билети ще се продават само на място и преди началото на първите прожекции.

Онлайн продажби siff.bg/bilet – за кината НДК – Зала 1, кино „Люмиер”, Дом на киното, кино „Одеон”, Френски институт – кино „Славейков”, Културен център на СУ „Св. Климент Охридски”.

ОЧАКВАЙТЕ от 1 март и Б И Л Е Т за К И Н О - на местата, на които пазарувате, в магазини за подаръци, книжарници, барове и още много локации НАВСЯКЪДЕ около Вас!

София Филм Фест поддържа демократична политика на цените на билетите от самото си създаване. Основната цена на билета за кино е 9 лева, като има намаление за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение. Цената на билетите в Зала 1 на НДК е 10 лева. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина. А със специалните карти СФФП (София Филм Фест за пенсионери) и  СФФУ (София Филм Фест за учащи) се откриват още шансове за гледане на повече кино за съответните категории зрители. 

Пълна информация за ценовата политика на СФФ можете да намерите в печатните издания на програмата на фестивала и на сайта www.siff.bg.

Днес е началото и на фестивалните прожекции в Дома на киното. Стартът дава премиерата на филма за писателя Георги Марков „Чувство за непоносимост“ на режисьорката Боя Харизанова. Прожекцията, с начален час 18.30, се посвещава на 90-годишнината от рождението на автора.

ОЧАКВАМЕ Ви на #КИНО!    
#23SofiaIFF