04
Mar
2022

Билетите за 26-ия София Филм Фест са в продажба от ДНЕС


От ДНЕС, 4 март, вече ще може да си купите билети за филмите във фестивалната програма – онлайн и на касите на кината. 

Билети ще се продават и преди началото на първите прожекции на касите в КИНО ЛЮМИЕР, ФИЛМОТЕЧНО КИНО „ОДЕОН“, ФРЕНСКИ ИНСТИТУТ – ЗАЛА „СЛАВЕЙКОВ“ И СУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – ТЕАТЪР ЛАБОРАТОРИЯ „АЛМА АЛТЕР“. *

Предварително закупуване на билети за прожекции в тези кина може да направите на касата на СФФ в Билетен център на НДК и касата на Дома на киното.

Онлайн продажби от днес на siff.bg/bilet – за кината НДК – ЗАЛА 1, КИНО ЛЮМИЕР, ДОМ НА КИНОТО, ФИЛМОТЕЧНО КИНО „ОДЕОН“, ФРЕНСКИ ИНСТИТУТ – ЗАЛА „СЛАВЕЙКОВ“ И СУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – ТЕАТЪР ЛАБОРАТОРИЯ „АЛМА АЛТЕР“.

ОЧАКВАЙТЕ съвсем скоро и КЕН БИЛЕТ - в магазини за подаръци, книжарници, барове и още много локации НАВСЯКЪДЕ около Вас!

През 2022 година той има съвсем ново, био-разградимо тяло и носи нашия КОД КИНО - всеки от кодовете представя някой от специалните ни филми ПОДАРЪК, които ще откриете във фестивалната ОНЛАЙН платформа!

С един КЕН БИЛЕТ може да гледате

ВАРИАНТ 1 – една прожекция на филм в кинозала И един филм по ваш избор онлайн, от секцията „ФИЛМ ПОДАРЪК ОНЛАЙН“ 
или
ВАРИАНТ 2 – един филм онлайн И още един филм по ваш избор онлайн, от секцията „ФИЛМ ПОДАРЪК ОНЛАЙН“. 

КЕН БИЛЕТ можеш да купиш отвсякъде, може да те заведе навсякъде!
Запазете уникалния номер на Вашия КЕН билет, чрез който ще можете да се възползвате от промокод за онлайн гледане на филми до 30 април 2022 година.

Продължаваме и традицията на специалния ЗЛАТЕН БИЛЕТ!

Той ще даде възможност на Вас и Ваш приятел да бъдете специални гости на София Филм Фест - с достъп до всички прожекции!
5 ЗЛАТНИ БИЛЕТА Ви очакват в търговската мрежа! 

Те могат да попаднат у всекиго. Бъдете внимателни, за да не пропуснете да ни се обадите, ако в новия КЕН на 26-ия София Филм Фест откриете своя ЗЛАТЕН БИЛЕТ.

ОНЛАЙН ПЛАТФОРМАТА ЗА ГЛЕДАНЕ НА ФИЛМИ ЩЕ БЪДЕ ДОСТЪПНА в периода 10.03–30.04.2022 година.

Основната цена на билета за кино е 10 лева, като има намаление за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение. Цената на билетите в Зала 1 на НДК е 12 лева. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина. А със специалните карти СФФП (София Филм Фест за пенсионери) и СФФУ (София Филм Фест за учащи) се откриват още шансове за гледане на повече кино при преференциални условия за съответните категории зрители. 

Пълна информация за ценовата политика на СФФ можете да намерите в печатните издания на програмата на фестивала и на сайта www.siff.bg.

София Филм Фест се осъществява с финансовата подкрепа на Столична община и Министерство на културата.

Основни съорганизатори и партньори са ИА „Национален филмов център“ и Програма „Творческа Европа МЕДИА“ на Европейския съюз.ОЧАКВАМЕ Ви на #КИНО!

#26SofiaIFF