10
Mar
2020

БИЛЕТИТЕ за КИНО на 24-тия София Филм Фест

Уважаеми зрители, 

Във връзка с отлагането на 24-тото издание на София Филм Фест, бихме искали да Ви уведомим за начините, по които може да Ви бъдат възстановени сумите по закупените билети:

* * * 
За прожекциите в НДК - Зала 1, Кино „Люмиер Лидл“, Дом на киното, Кино „Одеон“, Френски институт - Кинозала „Славейков“ и Културен център на СУ „св. Климент Охридски“:

При закупени билети В БРОЙ може да получите парите си от КАСАТА НА ДОМА НА КИНОТО на ул. „Екзарх Йосиф“ № 37 между 12:00 и 19:00 в делничните дни. Не забравяйте да ни предоставите своите билети – без тях няма как да Ви бъдат възстановени заплатените суми!

За направени вече резервации от БИЛЕТ ВАУЧЕР в КЕН може да получите парите си от КАСАТА НА ДОМА НА КИНОТО на ул. Екзарх Йосиф № 37 между 12:00 и 19:00 в делничните дни. Не забравяйте да предоставите билет ваучера и разпечатка на направената резервация – без тях няма как да ви възстановим сумите!

За закупени билети онлайн НАБЕРЕТЕ БЕЗПЛАТЕН НОМЕР 080018110 и ни продиктувайте ДАННИТЕ от извършеното плащане, за да можем да Ви върнем сумата по банков път в рамките на работния ден.

* * * 
За прожекциите в Euro Cinema, Културен център „G8“ и Кино „Влайкова“ 


При закупени билети може да получите парите си от КАСИТЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ КИНА между 13:00 и 21:00 в делничните дни. Не забравяйте да ни предоставите своите билети – без тях няма как да Ви бъдат възстановени заплатените суми!

За прожекциите в CINEMA CITY - MALL OF SOFIA 
В случай че вече имате закупени билети, моля да попълните контактната форма на сайта на Синема Сити (https://www.cinemacity.bg/contact-us/) или на касите в кинотo, за да бъде обработена Вашата заявка своевременно.

За прожекциите в CINEGRAND - PARK CENTER:
В случай че вече имате закупени билети, може да ги презаверите за друга прожекция от програмата на киното - на касите на КИНОТО (ако сте закупили билетите там) или онлайн (ако сте направили резервация/покупка онлайн). 

* * * 
В случай, че притежавате БИЛЕТ в КЕН – съветваме Ви да го запазите, той ЩЕ ВАЖИ за 24-тия София Филм Фест, който ще се случи в предстоящите месеци!

В случай, че притежавате неотворен БИЛЕТ в КЕН, не искате да го запазите и бихте желали да получите обратно парите си – съветваме Ви да се обърнете към търговския обект, от който сте го закупили, и да предоставите касовата бележка, с която сте закупили билета. 

В случай, че притежавате БИЛЕТ в КЕН и вече сте направили своите резервации за мартенски дати, може да получите парите си от КАСАТА НА ДОМА НА КИНОТО на ул. „Екзарх Йосиф“ № 37 между 12:00 и 19:00 в делничните дни. Не забравяйте да предоставите билет ваучера и разпечатка на направената резервация – без тях няма как да ви възстановим сумите!

* Обръщаме внимание на факта, че може да получите парите си в работното време на касите на кината!


P.S. От Стефан Китанов, директор на СФФ, лично:

Приятели на киното, 24-тият София Филм Фест ще го има! 
Просто го забавяме за по-добро време. Закупените от Вас КЕНОВЕ ще важат! 
Освен това не забравяйте, че сред тях има и 5 златни билета („те са пет“, „те са пет“, както се пее в eдин любим фестивален хит) – ЗЛАТЕН БИЛЕТ гарантира шанс да бъдат видени всички филми от програмата. 
Нашите смели прогнози са за много силен фестивал и който притежава БИЛЕТ В КЕН, ще е от първите с възможност да си вземе билет за своя любим филм. До пристигането на Добрата вест КОГА и КЪДЕ ще е 24-тият София Филм Фест, Ви пожелаваме приятни моменти със сайта на фестивала и информациите, които ще изпращаме регулярно, сред които са и музикални поздрави.

Поздравът на днешния, 10 март, е песента ЗЛАТЕН БИЛЕТ от клипа на 19-тия София Филм Фест.