08
Jun
2019

ДВЕ награди на ФАРА 2019 за рекламната кампания на 23-рия София Филм Фест "ПРАВЕТЕ КИНО, не война", реализирана от guts&brainsDDB

Половин вековният юбилей от емблематичния концерт в Уудсток и погледа към началото на най-авторитетния български филмов фестивал, започнал като Мюзик Филм Фест, се превърнаха във вдъхновение за цялостната визия на 23-ото издание на фестивала през март 2019, когато публиката си тананикаше "Нека бъде светлина..." преди началото на всеки филм.

В комуникационните материали на фестивала тази година бяха преплетени детайли, обвързващи погледа към миналото с общия контекст на киното. Кампанията за 2019 година се фокусира върху специфична визия с усещане за времето на хипи-културата и върху клип, вдъхновен от винаги актуалното послание "Правете кино, не война!" - и спечели ДВЕ престижни награди в творческите категории.

▲ Категория ФИЛМ, Подкатегория „Тв реклама и кинореклама – социална, политическа, медийна кампания“ - С Р Е Б Р О (злато не беше присъдено)

▲ Категория FILM CRAFT – З Л А Т О

Двадесетото издание на творческия фестивал на рекламата ФАРА 2019, организиран от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА), проведе своята първа церемония по награждаване на 7 юни (петък) - по време на събитието бяха обявени победителите на категориите FILM, AUDIO, PRINT, DIGITAL, CRAFT, IDENTITY,  подкатегория AMBIENT, КРЕАТИВНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА МЕДИА. Както споделят организаторите, "залата бе пълна и гладна за идеи!"

БЛАГОДАРИМ от сърце на традиционните ни партньори guts&brainsDDB и MatchPoint Productions!

ЧЕСТИТО на guts&brainsDDB, които получиха и най-важното признание - АГЕНЦИЯ на годината!