07
Mar
2016

20 години София Филм Фест! Рожденикът черпи - 4 билета за София Филм Фест на цената на 3! Само в ЛИДЛ!

Нещо повече от обичайния сюжет.

Защото на кино се ходи с компания и най-вече защото киносъбитието

на България празнува 20-и рожден ден, а традицията повелява рожденикът да почерпи - с храна...за душата!

В магазините на ЛИДЛ в град София може да намерите специалната

4pack опаковка на цена 23,40 лв,

а единичните билети - на цена от 7,80 лв.

Генералният спонсор на 20-ото издание на СофияФилмФест дава възможност на повече хора да се докоснат до седмото изкуство. Билетите за най-големия филмов фест са в продажба, а специалната опаковка 4pack ще бъде налична единствено в софийските магазини на ЛИДЛ. Това е най-новият продукт на Международния филмов фестивал СОФИЯФИЛМФЕСТ, създаден специално за юбилейното издание. Единични билети и специалната опаковка 4pack ще се предлагат в софийските магазини на Лидл до 31 март 2016 или до изчерпване на количествата.

Началото на юбилейния 20-и София Филм Фест е на 10 март с премиерата на „Прокурорът, защитникът, бащата и неговият син”. Прожекциите на фестивала, заедно с традиционните издания във Варна, Бургас и Пловдив, ще продължат до 31 март. Пълната програма и информация за регистрацията на билета може да откриете на www.siff.bg.

ЛИДЛ България тази година ще връчи Наградата на публиката – един от най-важните и обичани призове на фестивала, който се определя именно от вкуса на публиката. От ЛИДЛ обещават много изненади за киноманите, осигурявайки повече от обичайния сюжет. 

Златна възможност!

БИЛЕТ в КЕН и тази година е пълен с изненади. 

Търсете ЗЛАТЕН БИЛЕТ – той ще даде възможност на Вас и Ваш приятел да бъдете специални гости на София Филм Фест – с достъп до всички прожекции и партита!

5 ЗЛАТНИ БИЛЕТА ви очакват в търговската мрежа.

Меломани, елате на кино!

5 билета за концерт, осигурени от SofiaMusicEnterprises за меломаните  у нас, които са жадували да чуят на живо вечните класики “Bohemian Rhapsody”, “Somebody To Love”, “I Want to Break Free” и “The Show Must Go On”.

На 23 юни – Концерт на QUEEN!

И 5 билета за концерта на ХАНС ЦИМЕР – гениалният композитор, автор на емблематични музикални творби, включени в саундтрака към филмите „Гладиатор”, „Пърл Харбър”, „Тънка червена линия”, „Последният самурай”, „Шифърът на Леонардо”, „Карибски пирати”, „Генезис”, „Човек от стомана”, „Ханибал” и много други. Ще видим Ханс Цимер за първи път в България, заедно със симфоничен оркестър и хор - концертът е на 16 май!

Знаете как да стигнете до всички творби в програмата ни – БИЛЕТ в КЕН е Вашият сигурен пропуск за Света на киното през Март!