26
Feb
2016

БИЛЕТИТЕ за филмите от програмата в продажба от ДНЕС!

 
От днес – 26 февруари – вече може да си купите билети на касите на фестивалните кина за филмите в програмата на 20-ия София Филм Фест. 

Предварителните продажби стартират в Дом на киното, Cinema City Mall of Sofia, Cine Grand City Center Sofia, Кино Арена Делукс България Мол, Euro Cinema и Културен център “G8”.

От понеделник, 29 февруари, билети за филмите в програмата ще могат да се купят и от Билетен център НДК, както и кино Одеон.

Ако не сте успели да си осигурите билет предварително, това ще можете да сторите и един час преди началото на първите прожекции в киносалоните на Кино „Люмиер” и Френски институт – кино „Славейков”, Пространството за съвременно изкуство ДНК на Националния дворец на културата, Зала на бившия Партиен дом, както и Културен център на СУ „Св. Климент Охридски”.

На разположение имате и онлайн продажби на билети за НДК – Зала 1, кино „Люмиер”,  Дом на киното, кино „Одеон”, Cine Grand City Center Sofia, Кино Арена Делукс България Мол, Френски институт – кино „Славейков”, Културен център на СУ „Св. Климент Охридски”, Зала на бившия Партиен дом.

Специалният 4 P A C K  Б И Л Е Т ще може да откриете ексклузивно САМО в софийските магазини на генералния спонсор на 20-ия София Филм Фест ЛИДЛ от началото на март до 30.03 или до изчерпване на количествата.

ОЧАКВАЙТЕ от 1 март Б И Л Е Т за К И Н О - на местата, на които пазарувате, в магазини за подаръци, книжарници, барове и още много локации НАВСЯКЪДЕ около Вас!

И не забравяйте – търсете нашия З Л А Т Е Н  Б И Л Е Т !!!!!
Това е вълнуващ шанс Вие и Ваш приятел да бъдете специални гости на София Филм Фест - с достъп до всички прожекции и партита! 

5 ЗЛАТНИ БИЛЕТА ще Ви очакват в търговската мрежа! 
Те могат да попаднат у всекиго. Бъдете внимателни, за да не пропуснете да ни се обадите, ако в кенче на 20-ия София Филм Фест откриете своя ЗЛАТЕН БИЛЕТ.

Знаете как да стигнете до всички творби в програмата ни – БИЛЕТ в КЕН е Вашият сигурен пропуск за Света на киното през Март!

София Филм Фест поддържа демократична политика на цените на билетите от самото си създаване. Основната цена на билета за кино от 6 години насам е 8 лева, като има намаление за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина. А със специалните карти СФФУ (София Филм Фест за ученици) и СФФП (София Филм Фест за пенсионери) се откриват още шансове за гледане на повече кино за съотвените категории зрители. 
Пълна информация за ценовата политика на СФФ можете да намерите в печатните издания на програмата на фестивала и на сайта www.siff.bg.