18
Mar
2017

В кухнята на София Филм Фест през март, когато всичко е кино

Освен с добро кино, София Филм Фест стимулира публиката с партньорски отстъпки, за да направи фестивалното усещане още по-силно! 

Посетителите могат да пътуват приятно, да пристигнат на време и да си тръгнат  след филмовите прожекции с ТаxiMe
Мобилното приложение дава отстъпки за публиката на фестивала, спестява време и дълго чакане в непостоянния мартенски климат! След филмите в програмата, можете да си тръгнете с подбран таксиметров шофьор, бързо и лесно.

София Филм Фест е изпълнен със събития, представяния на филми, пресконференции и срещи със звездни  гости. Говорителите във форума филмират своите гласове с ГелоРивойс - таблетки за гърло с вкус на череша и ментол. Таблетките допринасят за личния конфорт на всеки, дори при най-малкото пренапрягане в гласа. 

Ако се чудите къде да хапнете между прожекциите – партньорските барове и ресторанти предлагат на публиката и гостите на фестивала вкусови изживявания по всяко време на деня. Търсете картата с фестивални локации, за да научите откъде и каква отстъпка да вземете, за да се заредите с енергия и сили за още кино!

София Филм Фест си партира и с най-успешната у нас онлайн платформа за финансов трейдинг – Trader.bg. Тя дава възможност на всеки да търгува на световните финансови пазари с валути, злато, акции и петрол с модерното мобилното  приложение за iPhone и Android.  
Едно от най-вълнуващите събития през месец март - връчването на наградите на Sofia International Film Festival / Международен София Филм...! Довечера от 19:00 в зала 1 на Национален дворец на културата - НДК! А веднага след това ще се насладим на "Другата страна на надеждата" от Аки Каурисмаки! 

***
One of the most exciting events in March - the Award Ceremony of Sofia International Film Festival / Международен София Филм...! Tonight from 19:00 at hall 1 of Национален дворец на културата - НДК! And right after this we'll have the opportunity to watch Aki Kaurismaki's "The Other Side of Hope"!

730x104_res_APP_SIFF.jpg