06
Sep
2016

КИНО В ПАРКА

„Кино в парка” предлага възможност на жителите и гостите на столицата удоволствието от четири киновечери на открито - през септемврийските уикенди в парка на Военна академия.

На 17 сепрември, в деня на София, тематично ще открием програмата с филм на  уважавания режисьор Джон Бурман „За короната и страната”. В неделя на 18 септември ще гледаме „Всичко ще бъде наред”, един от най-новите филми на обичания от българската публика режисьор - Вим Вендерс.

В съботната вечер на 24 септември кинопредложението е „Вечната Аделайн” на режисьора Лий Толанд Крийгър. В главните роли са Блейк Лайвли, Мишиел Хюисман (познат на публиката от „Игра на тронове”) и легендата Харисън Форд.
 
„Кино в парка” ще финишира с предизвикателството на колумбийския режисьор Сиро Гера „Прегръдката на змията”, с номинация за чуждоезичен „Оскар”. По специален начин този филм ще ни представи потайностите на Амазонка в отминали години.

Събитието се организира от Международния филмов фестивал СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ в партньорство с Военна Академия „Г. С. Раковски”


ПРОГРАМА:

17 септември, събота, 20.30 часа – „За короната и страната”, реж. Джон Бурман
18 септември, неделя, 20.30 часа – „Всичко ще бъде наред”, реж. Вим Вендерс

24 септември, събота, 20.30 часа – „Вечната Аделайн”, реж. Лий Толанд Крийгър
25 септември, неделя, 20.30 часа – „Прегръдката на змията”, реж. Сиро Гера

Място: София, Парк на ВОЕННА АКАДЕМИЯ „Г. С. Раковски“
Адрес:  бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №82

Начало на прожекциите: 20.30 часа
Билетите ще се продават на място, цена - 6 лева.

Важно!
Септемврийските вечери са по-хладни, за това не забравяйте да си вземете по-топлите дрехи.
При неподходящи метеорологични условия ще обявяваме своевременно промените в програмата на страницата на София Филм Фест в социалната мрежа: КИНО В ПАРКА