12
Aug
2019

Нека продължим с… „КИНО В ПАРКА“

ЧЕТИРИ вечери, за ЧЕТВЪРТА поредна година!

Неповторимо изживяване с кино на открито в Парка на Военната академия

12 – 15 септември 2019

КИНО В ПАРКА“ е страхотна идея, която екипът на Арт Фест с удоволствие реализира вече четвърта поредна година. В началото на есента, когато вечерите са още топли, залезите – омайни и се опитваме да запазим енергията от лятото, под прекрасните, все още зелени корони на дърветата гражданите и гостите на София имат възможност да гледат #КИНО на открито в парка на Военната академияГ. С. Раковски“.

Традиционният час е запазен – 20:30!

Дните са ЧЕТИРИ на брой – между 12 и 15 септември, а филмите са сред най-търсените, обсъждани, харесвани, интригуващи заглавия, които възхищават специалисти и киномани в цял свят.

Това са „ДЖЕБЧИИ“ на изключителния японски майстор Хироказду Корееда, „ЩАСТЛИВИЯ ЛАЗАРО“ на омайната италианска разказвачка Аличе Рорвахер и великолепният, разтърсващ „КАПЕРНАУМ“ на ливанската актриса и режисьор Надин Лабаки.

Специален акцент в програмата е ексклузивната ПРЕМИЕРНА прожекция на филма, който тръгва в разпространение на кино в СЪЩИЯ ДЕН – „ГРАНИЦА“ на провокативния режисьор Али Абаси. Да, това е същият онзи фантастичен филм, за който всички са слушали! Време е да се появи и по нашите екрани!  

Препоръчително е предварителното закупуване на билети онлайн ТУК!

Билетите са на цена 10 лева, онлайн и на място, 90 минути преди прожекцията

„КИНО В ПАРКА“ е инициатива на София Филм Фест  и се осъществява в партньорство със Столична община и Парк на Военна академия „Г. С. Раковски“.

Повече информация за филмите в програмата ни „КИНО В ПАРКА“ ще намерите в събитието във Facebook.

Очакваме Ви на #Кино!

Билетите вече са в продажба - ТУК !