01
Mar
2017

Билетите за 21-ия София Филм Фест – в продажба от 2 март!

От утре, 2 март – точно седмица преди старта на 21-вия София Филм Фест, вече ще може да си купите билети на касите на фестивалните кина за филмите във фестивалната програма. 

Предварителните продажби стартират в Билетен център НДК, Дом на киното, Cinema City Mall of Sofia, Cine Grand Park Center Sofia, Кино Арена Делукс Bulgaria Mall, Euro Cinema и Културен център „G8”.
Касата на кино „Одеон” стартира от 10 март.

Както винаги, билети ще се продават и преди началото на първите прожекции в Кино „Люмиер”, Френския институт – кино „Славейков”, кино Влайкова, Пространството за съвременно изкуство ДНК на Националния дворец на културата, Културен център на СУ „Св. Климент Охридски” и ОКИ Дом на културата „Искър”.

На разположение имате и онлайн продажби на билети за НДК – Зала 1, кино „Люмиер”, Дом на киното, кино „Одеон”, Френския институт – кино „Славейков”, Културен център на СУ „Св. Климент Охридски”.

За втора поредна година Лидл България е генерален спонсор на София Филм Фест и ще подкрепи фестивала със своята търговска мрежа. Само в магазините на Lidl в София, Пловдив, Варна и Бургас ще може да откриете специалния 4Pack, който осигурява 4 билета на цената на 3, както и единични билети в Кен. Продажбите са в периода от 6 до 31 март, или до изчерпване на количествата. 

ОЧАКВАЙТЕ от утре и Б И Л Е Т за К И Н О - на местата, на които пазарувате, в магазини за подаръци, книжарници, барове и още много локации НАВСЯКЪДЕ около Вас!

София Филм Фест поддържа демократична политика на цените на билетите от самото си създаване. Основната цена на билета за кино от 7 години насам е 8 лева, като има намаление за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение. Цената на билетите в Зала 1 на НДК е 9 лева. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина. А със специалните карти СФФП (София Филм Фест за пенсионери) и ISIC карти със специален стикер (за СФФУ - София Филм Фест за учащи) се откриват още шансове за гледане на повече кино за съотвените категории зрители. 

Пълна информация за ценовата политика на СФФ можете да намерите в печатните издания на програмата на фестивала и на сайта www.siff.bg.