23
Feb
2018

Билетите за 22-рия София Филм Фест – в продажба от ДНЕС, 23 февруари!

От 23 февруари – 12 дни преди старта, започва продажбата на билети за прожекциите от програмата на 22-рия София Филм Фест! 

Предварителните продажби стартират в Дома на киното, Билетен център НДК, Cinema City Mall of Sofia, Cine Grand Park Center Sofia, Кино Арена Делукс Bulgaria Mall, Euro Cinema, Културен център „G8”, Дом на културата "Искър" и кино Влайкова.

На разположение имате и онлайн продажби на билети за НДК – Зала 1, кино „Люмиер”, Дом на киното, кино „Одеон”, Френския институт – кино „Славейков”, Културен център на СУ „Св. Климент Охридски”.

ОЧАКВАЙТЕ от 26 февруари и Б И Л Е Т за К И Н О в КЕН – ще го откриете в търговската верига „Фантастико“, в магазини за подаръци, книжарници, барове и още много локации в цяла София, НАВСЯКЪДЕ около Вас! 


И не забравяйте за ЗЛАТНИЯ БИЛЕТ – „те са пет, те са ПЕТ“!!!

ЗЛАТЕН БИЛЕТ отново очаква своите БЪДЕЩИ притежатели, а София Филм Фест ще осигури неограничен достъп до всички прожекции и партита за всеки от петимата късметлии и негов приятел.
5 ЗЛАТНИ БИЛЕТА ще Ви очакват в търговската мрежа! Бъдете внимателни, за да не пропуснете да ни се обадите, ако в КЕН на 22-рия София Филм Фест откриете своя ЗЛАТЕН БИЛЕТ.

Основната цена на билета за кино е 9 лева, а 7 лева ецената за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина. А със специалните карти СФФУ и СФФП (София Филм Фест за учащи и София Филм Фест за пенсионери) се откриват още шансове за гледане на повече кино за съотвените категории зрители. 

Пълна информация за ценовата политика на СФФ можете да намерите в печатните издания на програмата на фестивала и на сайта www.siff.bg.