18
Mar
2019

ГРАДСКО КИНО: прожекция на „ЕЙМИ“ в клуб „CITY STAGE” и афтърпарти с музикалната селекция на ГУРКО

София Филм Фест и клуб „CITY STAGE” съвместно организират специална прожекция на документалния филм „ЕЙМИ“ – изключително личен поглед към живота на един от най-оригиналните и вълнуващи музиканти, записал името си към фаталния клуб „27“. Творбата на майстора на биографични филми Асиф Кападия има над 44 номинации и 50 награди, включително Оскар и БАФТА за най-добър документален филм и Грами за най-добър музикален филм.

Уникалният талант на Ейми Уайнхаус привлича вниманието на целия свят. Чист джаз артист в най-автентичния смисъл, тя пише и пее от сърце, използвайки музикалната си дарба, за да анализира собствените си проблеми. Комбинацията от суровата ѝ искреност и страхотен талант води до едни от най-разпознаваемите и обожавани песни в наши дни. Уви, безмилостното медийно внимание се фиксира върху проблемните връзки на Ейми. В резултат на глобалния ѝ успех животът на Ейми започва да се срива. Като общество ние празнувахме страхотния ѝ успех, но когато се проваляше, бързо я съдехме. Талантът, който беше нейното спасение, се оказа началото на нейния край.

След прожекцията, ще продължим с Грууви Мууви афтърпарти – музикална селекция от ГУРКО (замесен в Анимационерите, МФортно Диско, Dance-Cop-Ter).

Заповядайте на 23 март в клуб „City Stage”! Вратите отварят в 19:00, прожекцията стартира точно в 20:00, а след това продължаваме с музикалната селекция на ГУРКО от 22:30.

ОЧАКВАМЕ Ви на #КИНО!
#23SofiaIFF