10
Apr
2017

Продължаваме с „Кино гурме” и през април - заедно с „Домейн Бойар” предлагаме още една ексклузивна среща с „АНДРЕ – ГЛАСЪТ НА ВИНОТО”

Предстои и още една специална среща с документалния разказ „Андре – гласът на виното” на режисьора Марк Челичев – това ще се случи на 12 април (сряда) от 19.00 часа.

Увлекателният филм е епично пътешествие през живота на един руски емигрант, който променя света на виното. Марк всъщност разказва историята на своя прачичо - Андре Челичев, роден в руско аристократично семейство, преживял ужаса на руската революция и успял да стане известен като един от най-вещите познавачи на виното в Америка.

Уникалният филм-портрет имаше своята световна премиера на тазгодишния фестивал в Берлин и е озвучен с гласа на актьора Рейф Файнс. Любовта на Андре към виното и философията му за живота са пример за няколко поколения последователи. „Това е един филм-приказка, която вдъхновява и вълнува истински”, възкликват медиите за „Андре – гласът на виното”.

А ето и какво са подготвили партньорите ни от „Домейн Бойар” за почитателите на Кино гурме – вината, в чиято компания ще гледаме филма в СРЯДА, са Geyser Peak Chardonnay, Geyser Peak Cabernet Sauvignon и Rue Romance Sauvignon Blanc!