Режисьор - Омур Атай
Сценарий - Омур Атай
Оператор - Емре Танилдиз
Музика - Ердем Хелваджиоглу, Виктор Чучков
С участието на - Игит Еге Язар, Джанер Сахин, Гьозде Мутлуер, Нихал Колдаш, Ерол Афшин, Джанкат Айдост, Мюртюз Йолджу, Игит Чакър, Онур Дикмен, Джем Зейнел Кълъч, Озан Челик, Ебру Ожен Шахин
Продуценти - Фунда Юдемиш, копродуценти Стефан Гейрен, Борислав Чучков, Юмюр Атай
Продукция - Atay Film, Off Film, Fiction 2.0, Chouchkov Brothers
Юсуф се подчинява на решението, взето от по-възрастните в семейството, и подготвя ритуалното убийство на сестра си. Брат му Рамазан извършва убийството. Юсуф е изпратен в изправителен център и 4 години по-късно е пуснат с пробация. Двамата братя се събират. Излизайки на свобода, Юсуф е заставен да замине за Иран, където не може да се пребори с гузната си съвест и съжалението за онова, което е сторил. Обграден от жестокостта на традициите и религиозните догми, които са в състояние да превърнат едно дете в убиец, всяко негово действие е следено от членовете на семейството му.
Влизайки в живота на двамата братя с прокълнати съдби, Ясмин се оказва неволен свидетел на ритуалното убийство, което е семейна тайна. И докато Юсуф и Рамазан мислят за миналото и съвестта си, Ясмин се превръща в заплаха за семейството.

НАГРАДИ И НОМИНАЦИИ -

Карлови Вари '18 – Официален конкурс Адана '18 – Най-добър актьор (Джанер Сахин, Еге Язар), най-добра актриса (Гюзде Мутлуер)

Програма

  • 15.03.2019
    ДОМ НА КИНОТО - 13.00 часа
  • 15.03.2019
    ДОМ НА КИНОТО - 18.00 часа