03
Sep
2021

Билетите за 25-ия София Филм Фест #ЕСЕН са в продажба!

От ДНЕС може да си купите билети за филмите във фестивалната програма – онлайн и на касата на Дома на киното.

Билети ще се продават и преди началото на първите прожекции на касите в кино „Люмиер ”, кино „Одеон” и Sofia Summer Fest.

ОНЛАЙН ПРОДАЖБИ - на siff.bg/bilet – за кината „Люмиер”, Дом на киното, кино „Одеон”.

ОТКРИВАНЕТО на 25-ия София Филм Фест #ЕСЕН с премиерата на филма „БРАЙТЪН 4“ е на територията на Sofia Summer Fest >>> билети ще откриете ТУК,
за „ЖЕНИТЕ НАИСТИНА ПЛАЧАТ“ >>> билетите са ТУК,
за „ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ПРОДАДЕ КОЖАТА СИ“ >>> може да си купите билети ТУК.

Навсякъде за достъп може да използвате и Б И Л Е Т за К И Н О в КЕН – той важи за фестивалните прожекции, а и до края на годината за прожекциите от програмата на Дома на киното. Може да го откриете на местата, на които пазарувате, в магазини за подаръци, книжарници, барове и още много локации НАВСЯКЪДЕ около Вас!

София Филм Фест поддържа демократична политика на цените на билетите от самото си създаване. Основната цена на билета за кино е 9 лева, като има намаление за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение. Цената на билетите за прожекциите на Sofia Summer Fest е 10 лева. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина.

Hobo и София Филм Фест дават още едно предимство – стигнeте  бързо, лесно и безплатно до киното, като регистрирате в приложението hobo / https://hobo.bg/#scooter / специалния промокод от своя онлайн билет, закупен от сайта siff.bg/bilet.

Пълна информация за ценовата политика на СФФ можете да намерите в печатните издания на програмата на фестивала и на сайта www.siff.bg.

* * *
София Филм Фест се осъществява с подкрепата на Столична община и е част от Календара на културните събития на София.
Основни съорганизатори и партньори са Министерството на културата, ИА „Национален филмов център“ и Програма „Творческа Европа МЕДИА“ на Европейския съюз.

Очакваме Ви на #КИНО * #25SofiaIFF

София Филм Фест се организира при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.